Vunk a lansat videoclipul melodiei „Ne facem auziți“

Vunk lansează videoclipul celui mai recent single al lor, “Ne facem auziți”, imnul generațiilor care vor o schimbare reală, un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști să ia atitudine și să fie responsabili pentru viitorul lor.

Ne Facem Auziti-VUNK videoclip

Alături de Cornel Ilie și colegii lui de la VUNK, în clip apar Roman (Zdob și Zdub), Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiță, Loredana, Mihai Georgescu (Bere Gratis) și Sișu, prezentați în cadre puternice, la prim plan, privind în față spectatorii, fără să rostească nimic.

“Este cel mai puternic clip al nostru și cu cea mai mare desfășurare de forțe pentru un produs muzical din România din ultimii ani. Suntem într-o perioadă în care trebuie să punem la colț politica românească, înainte să ne pună ea de tot la pământ. Patriarhul Daniel și trafaletul său m-au inspirat să scriu piesa asta, așa că apare și această scenă în clip, dar refăcută special pentru filmare”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Personajele ironizate în melodie și în videoclip, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (care apare cu un trafalet în mână) și, suis generis, politicianul român, sunt intrepretate de actorii Alexandru Bogdan și Cristian Iacob.

Membrii trupei au ales să filmeze videoclipul în București, Budapesta, Bratislava, Praga, Berlin, Hamburg și Copenhaga ca un semnal că după “vrem o țară ca afară”, o să “ne facem auziți” dincolo de granițele țării cu dorința noastră pentru o viață onestă, în care respectul să fie primordial. Videoclipul piesei “Ne facem auziți” a fost regizat de Silviu Mustățea și Bogdan Mustățea (Brothers M).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here