What’s UP și Codruța Filip au lansat videoclipul piesei “Mireasa”

codruta si whats up
codruta si whats up

Așa cum a promis după prima lor colaborare de acum câteva săptămâni, “Ce nu fac eu pentru tine”,  What’s UP și Codruța Filip revin cu videoclipul ”Mireasa”, o piesă de vară, pe care o veți asculta pe repeat.

 Cum prima experiență muzicală dintre What’s UP și Codruța Filip a prins imediat, îndrăgitul artist revine cu o piesă nouă care va prinde imediat la public, lansată împreună cu Sprint Music.

Refrenul este catchy, iar pentru acest videoclip Codruța Filip a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, după ce anul trecut a făcut-o pe bune.

Pentru noul single muzica a fost compusă de Petru Bîrlădeanu, Teodora-Irina Iamandi și What’s UP, textul a fost realizat de Teodora-Irina Iamandi, What’s UP  și Mihai Dumitrescu iar videoclipul a fost realizat de Silviu Mîndroc.

“Piesa “Mireasa” este special făcută pentru toate cuplurile care se iubesc atât de mult încât se pregătesc de nuntă în perioada următoare; ideea acestei colaborări îi aparține lui Marius Chină căruia țin să îi mulțumesc pe această cale. Alături de mine pe această piesă cântă și mult îndrăgita interpretă Codruța Filip. Sperăm din suflet să le placă și ascultătorilor noștri la fel de mult cum ne place și nouă”, ne-a mărturisit What’s UP.

“Am râs foarte mult la filmări pentru că totul a venit natural și deși eram mega obosiți, nu a fost nevoie să dăm multe duble. A ieșit din prima tot. Și asta și pentru că relația mea cu Valentin este reală și acest lucru a ajutat. Este o colaorare super fresh, care a ieșit așa cum am vrut și doar atât vă spunem: vor mai urma surprize din partea noastră. Fiți pe fază, vara-i lungă”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

What’s UP x Codruta Filip – Mireasa (versuri)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here