What’s UP şi Satra B.E.N.Z. au lansat videoclipul melodiei „Treaba mea”

What’s UP este un artist versatil care ne prezintă o latură a sa total diferită şi lansează alături de controversaţii Şatră B.E.N.Z. o piesă statement cu titlul “Treaba Mea”.

What's Up feat. Satra Benz - Treaba meaMesajul piesei, ale cărei versuri sunt compuse de What’s UP alături de Keed, NOSFE, Killa Fonic şi Super Ed, este destinat tuturor celor care se grăbesc să îşi expună opiniile negative şi să critice ceea ce nu înţeleg cu adevărat. Muzica este compusă de What’s UP alături de Marius Mirică (aka Narcotic Sound) în studioul acestuia, unde au şi înregistrat piesa.

“Treaba mea este o piesă specială pentru mine. Vorbeşte despre cei care nu înţeleg ce este cu adevărat important. Poţi să fii hater cu cel de lângă tine, dacă acel hate are un scop constructiv, dacă eşti mânat de invidie sau revoltă atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o direcţie artistică pe care vreau s-o abordez în mod special de acum încolo, însă acest subiect merită acum toată atenţia mea. Băieţii de la Şatră sunt foarte talentaţi şi au toată susţinerea mea, încă de la înfiinţarea proiectului. Toată dragostea mea pentru Şatră! Sunt foarte fericit de ce a ieşit. Sper să fie şi pentru voi o plăcere”, declară What’s UP.

Piesa are un mesaj puternic, susţinut şi de un videoclip pe măsură, filmat în diverse locaţii spectaculoase din Dubai. Dune de nisip, SUV-uri impresionante şi opulenţă specifică Dubaiului setează atmosfera acestui nou videoclip regizat de Anton Sandu(SAN). Despre cum e să filmezi în deşert, NOSFE, membru Şatră B.E.N.Z., declară că este o experienţă incredibilă. NOSFE mai adaugă: “‘Treaba Mea’ mă reprezintă până în adâncul sufletului! Toată viaţa m-am confruntat cu oameni care m-au invidiat pentru munca pe care o depun sau pentru realizările mele. Cu Whatsy e mereu marfă să colaborezi, este extrem de talentat şi muncitor! Apreciez asta!”.

“Propunerea pentru această colaborare a venit când nu se putea mai bine. Era o perioadă în care Şatra primea foarte, foarte mult hate din partea anumitor grupuri de oameni cu care eu, şi nu numai, am avut de-a face în trecut. “Treaba Mea” m-a ajutat să mă descotorosesc de nişte energie proastă. Multă dragoste pentru frate-miu What’s UP şi Pisica! Pace în suflete!”, afirmă Keed. La întrebarea, ce vrei să transmiţi publicului, Super Ed răspunde simplu, cu versuri din piesa: “ar trebui să ne iubeşti, îţi spun sigur că ne iubeşti”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here