Xonia a lansat videoclipul melodiei „Crave you“

Xonia începe toamna în forţă, după o perioadă de pauză muzicală, cu o piesă fresh, plină de energie şi iubire. “Crave You” este un single dedicat relaţiei ei de iubire.

Xonia

“‘Crave You’ este o piesă care îmi aduce aminte de primele sentimente pe care le-am avut când am început relaţia mea cu Albert. Este o piesă fresh, în care fiecare dintre noi, care a iubit sau iubeşte, poate să se regăsesca. Mi-am dorit de mult să lucrez cu producătorul/songwriterul Trackstorm, Zola Gatcia şi echipa Joz Music din Franţa şi iată că visul meu s-a împlinit. Piesa asta a fost propusă de ei special pentru mine. Au înţeles ce sound mi-am dorit , acel pop music de care îmi este dor de fiecare dată să îl aud! Sper ca şi vouă să vă placă ‘Crave You’, la fel de mult cum îmi place şi mie“, a declarat Xonia.

Videoclipul piesei, regizat de Anthony Icuagu, a fost filmat într-un parc de joacă pentru copii, din dorinţa de a transmite oamenilor că dragostea scoate la suprafaţă copilul din tine, copilul care ştie să trăiască şi să se bucure de toate lucrurile simple, fără a pune bariere sau limite.

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească încă de la început cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 8 ani de carieră a bifat mai multe piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei şi prima colaborare internaţională cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’. De asemenea, artista a colaborat cu Alx Veliz, artistul canadian cu care are piesa “Dancing Kizomba”, DJ Sava, Deepcentral sau Sonny Flame.

Universal Muzic România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România şi-a câştigat poziţia de lider de piaţă încă de la înfiinţare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music România, Media Pro Music a fost înfiinţată acum 20 ani şi deţine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artişti de top, albume de succes şi premii muzicale, sute de hituri şi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezenţe din industria muzicală locală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here