Yabee a lansat videoclipul melodiei „How to love you“

Yabee a lansat single-ul şi videoclipul “How to love you”, alături de Cat Music şi Vibe Records. Piesa este produsă de Blackjack Records în studioul Epic Entertainment, iar videoclipul este regizat de Alin Surdu.

Yabee - How to love you“Piesa ‘How to love you’ a fost concepută de Blackjack Records, fiindu-mi destinată de la bun început. Mi-a plăcut foarte mult ghidul şi împreună cu întreaga echipă am hotărât sa fie primul meu single. Apoi am plecat în număr foarte mare pe litoral şi am filmat videoclipul alături de Alin Surdu. Filmările au durat 11 ore şi au fost pline de veselie şi peripeţii”, a declarat Yabee.

Primul contact cu muzica l-a avut la o vârstă fragedă, când a cunoscut o bună prietenă de familie, care făcea parte din trupa Amadeus. Apoi, Yabee a devenit cea mai tânără membră a grupului şi şi-a continuat visul de a-şi construi o carieră muzicală. Anul acesta, artista a primit trofeul pentru “Cel Mai Promiţător Artist Român” la Gala Premiilor En Moda (Cipru), unde a cântat alături de Faydee, Mohombi şi Adam Clay.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here