Yanna a filmat videoclip in Grecia la piesa „Thinking About Us”

Cu putin inainte de incendiile din Grecia, Yanna a filmat un videoclip nou pentru piesa “Thinking About Us”. Piesa este numai buna de fredonat in zilele toride de vara iar solista a fost extrem de sexy si seducatoare.

Yanna se pregateste sa ia cu asalt sezonul estival si ne face instant pofta de vacanta. “Thinking About Us reprezinta un nou inceput pentru mine, piesa avand un sound diferit fata de tot ce am lansat pana acum. Cu acest nou single am decis sa-mi schimb si numele de scena, Anna a devenit Yanna, un artist matur, cu pofta de viata si dornic de afirmare. Ii multumesc lui Vibe Drops pentru productia piesei si lui Mihai Laz (Laz Production) pentru regia si scenariul videoclipului. Am avut o echipa minunata alaturi de mine, in insula Thassos, din Grecia, unde ne-am simtit ca intr-o adevarata vacanta“, a declarat artista care initial dorea sa filmeze chiar in insulele afectate.

Yanna /Anna s-a facut cunoscuta prin single-urile “Replay”, ce s-a bucurat de un succes neasteptat in Tailanda, si “Rose On Fire”, lansat in colaborarea cu Vibe Drops si Criss Grey.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here