Yasiris şi Ilinca au lansat videoclipul melodiei „Hasta manana“

Un nou artist intră în portofoliul Cat Music Spain şi lansează prima piesă din carieră! Yasiris, câştigătoarea concursului muzical “Gana Con Tu Voz”, colaborează cu Ilinca, reprezentanta României la Eurovision 2017, şi lansează single-ul şi videoclipul “Hasta Manana (Mmm)”.

Yasiris si Ilinca - Hasta MananaPiesa este compusă şi produsă de Laurenţiu Duţă, iar videoclipul regizat de Alex Ceauşu a fost filmat în Javea, un paradis plin de culoare din Costa Blanca, perfect pentru o petrecere cu prietenii.

“A fost o experienţă extraordinară să filmăm clipul acesta. Regizorul şi întreaga echipă m-au făcut să mă simt foarte confortabil. Ne-am distrat mult şi am vizitat multe locuri frumoase. Cred că mi-am făcut o prietenă nouă, care e foarte drăguţă şi foarte amuzantă. Ne-am cunoscut anul trecut, când am venit prima oară în Romania”, declară Yasiris.

“‘Hasta Manana (Mmm)’ este un proiect din care am ajuns să fac parte întâmplător. Am fost prezentă la o discuţie în care Laurenţiu Duţă spunea că piesei îi lipseşte o parte, iar eu m-am oferit să fac rap. Mă bucur foarte mult că s-a întâmplat, Yasiris e o artistă specială şi a fost extrem de distractiv să colaborez cu ea. La filmări am avut parte de câteva experienţe foarte intense. La un moment dat, aproape am rămas fără suflu în mijlocul mării, din cauza apei foarte reci şi a valurilor mari, dar am trecut cu bine peste, cu ajutorul lui Alex Ceauşu”, declară Ilinca.

Yasiris, pe numele real Alba Yasiris Almonte Díaz, s-a născut pe 25 mai 1997, în Republica Dominica, iar în 2008 s-a mutat în Spania. În urmă cu un an, artista a participat la Madrid la “Gana Con Tu Voz”, concurs pe care l-a şi câştigat.

Ilinca Băcilă s-a făcut remarcată în anul 2017, odată cu participarea la Eurovision, unde a interpretat alături de Alex Florea piesa “Yodel it!”. Artista s- clasat pe poziţia şaptea obţinut cel punctaj din istoria participării României la celebrul concurs european: 282 de puncte. anului trecut, Ilinca lansat primul single din solo, “Amici”, iar anul acesta lansat “Nu acum”, de Irina Rimes, “Printisorul meu”, melodie ce face din proiectul MCulture by Damian.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here