Yoyo a lansat, alături de Like Chocolate, melodia „Pe umerii mei“

După succesul avut cu piesa “Mă sting”, interpretată alături de Dianna Rotaru, Yoyo revine în atenţia publicului cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Like Chocolate.

Yoyo Like Chocolate

Piesa se numeşte “Pe umerii mei” şi vorbeşte despre problemele pe care fiecare dintre noi le avem de-a lungul vieţii, dar pe care reuşim să le depăşim de fiecare dată.

„’Pe umerii mei’ este o piesă de actualitate, realizată în studiourile Lanoy Production, în colaborare cu Like Chocolate. Pe umerii mei, pe umerii tuturor apasă problemele. Putem alege drumul potrivit pentru a răzbate, pentru a trece peste ele. Mesajul acestei piese este să nu ne lăsăm copleşiţi, oricât de greu ne-ar fi în acele momente. Până la urmă putem învinge“, a spus Yoyo.

“Sunt o persoană complexă şi îmi place diversitatea, motiv pentru care ador colaborarile! Pe Yoyo am apreciat-o de când am văzut-o la ‘Next Star’, unde prestaţia ei rap m-a captivat! Aşa a ajuns să semneze cu Live Artist şi să facă parte din echipa noastră! Este o puştoaică foarte talentată, ambiţioasă, cu un caracter foarte puternic şi matur! ‘Pe umerii mei’ este o piesă serioasă, cu mesaj social, în care sunt sigură că vă veţi regăsi cu toţii“, a adăugat Like Chocolate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here