Zdob şi Zdub a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Omul liliac“

Băieţii de la Zdob şi Zdub revin cu un nou single, „Omul liliac“, piesă lansată împreună cu un videoclip regizat de Yuriy Motrych.

„Piesa «Omul-Liliac» a fost compusă de Zdubi în timpul vacanței creative din munții Oituz. Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munţilor pentru a duce un mod de viață retras de agitaţia urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa şi unica fiinţă vie care îi ține companie: un liliac care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului Omul-Liliac nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea. Dar, până atunci, deviza sa ramâne: dansează, indiferent ce s-ar întâmpla. Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Atât melodia, cât și textul noului nostru single au o doză puternică de umor. Umorul a fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului”, au spus băieţii de la Zdob şi Zdub.

Videoclipul a fost filmat de Electric Sheep Film și desenat de echipa Mokastudio din Kiev, Ucraina, regizor fiind Yuriy Motrych. Compozitorul piesei este Mihai Gâncu, iar versurile au fost scrise de Andrei Copoț.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here