Zdob şi Zdub a lansat videoclipul melodiei „Om cu inimă de lemn“

Îndrăgita formație Zdob și Zdub revine cu un nou videoclip, realizat pentru piesa “Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în 2013 împreună cu MediaPro Music.

Zdob si Zdub videoclip om cu inima de lemn

Clipul a fost filmat în orașul ucrainean Kiev, într-un pavilion în mijlocul căruia era amplasată o masă lungă. Pe această masă, artiștii plastici au pregătit câteva micro-lumi, precum cea a ghețarilor, a deșertului sau a primăverii. Fiecare micro-lume a fost construită din micro-obiecte: copaci minusculi, bucățele de sticlă, inimioare, fire de nisip și multe altele. Filmările au durat 24 de ore, timp în care s-a lucrat aproape neîntrerupt.

“Mesajul piesei este simplu: dragostea. În versurile noastre, iubirea se întretaie cu milostenia și aici înțelegi cât de complex este totuși acest sentiment. Așa se întâmplă că, uneori, cei ce s-ar părea că nu merită iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. În fine, discutând despre piesă, am ajuns cu toții la o idee comună, mai exact la o frază din Biblie, vă lăsăm să o descoperiți singuri la finalul videoclipului”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here