Zizzo şi Jay Di au lansat videoclipul piesei „Sexy“

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă treziţi după o petrecere şi să nu vă amintiţi ce s-a întâmplat noaptea trecută? Noul videoclip marca Serje Zizzo vine cu o relatare în imagini a ceea ce se întâmplă.

Zizzo, Jay Di

Lansat alături de Cat Music, single-ul “Sexy” este compus de către Zizzo, cu participarea Gloriei Gorceag, Jay Di şi Smally. Videoclipul piesei este regizat de către Ruslan Vrabie şi Ghenaddi Dormenco şi a fost filmat în Dublin, Irlanda, în luna octombrie a acestui an.

“De obicei, oamenii filmează situaţii de viaţă, dar noi am filmat exact ceea ce am trăit timp de o săptămână. În clip apar oameni de diferite nationalităti: portughezi, brazilieni, coreeni, zimbabwe-eni, iar imaginile de la petrecerea din club au fost filmate în timp real, fără duble”, declară Zizzo.

Primul single oficial al lui Zizzo, “BAW”, în colaborare cu Rebecca, a ajuns rapid în topurile muzicale din Canada, iar artistul originar din Republica Moldova a avut prima experienţă pe scenă cu trupa Vâslă Ruptă (România). Mai târziu, Serje Zizzo pleacă în Statele Unite, New York, unde îşi aprofundează cunostiintele în producţie muzicală şi deejaying.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here