marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINI50 Cent a lansat melodia „This is murder not music“

50 Cent a lansat melodia „This is murder not music“

 Artistul 50 Cent a sărbătorit intrarea în noul an prin lansarea melodiei „This is murder not music”.

50 cent - this is murder not music

Deşi albumul „Street King Immortal” a fost amânat de mai multe ori, 50 Cent anunţă faptul că pregăteşte un nou proiect muzical, care este precedat de piesa „This is murder not music”, lansată în prima zi a acestui an pe pagina sa oficială de Youtube.

Proiectul pe care artistul urmează să îl promoveze se numeşte „Animal ambition: An untamed desire to win”, iar singurul detaliu dezvăluit până acum este doar coperta albumului. „Acesta va agita lucrurile, credeţi-mă”, a scris 50 Cent pe pagina sa de Twitter.

În piesa „This is murder not music”, artistul îşi spune părerea legată de starea curentă a scenei hip-hop şi aminteşte colegilor săi de breaslă de vremurile de glorie de la începutul carierei sale şi de banii câştigaţi de pe urma muzicii.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.