luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINIAC/DC a lansat videoclipul piesei „Rock the Blues away“

AC/DC a lansat videoclipul piesei „Rock the Blues away“

Trupa AC/DC a lansat videoclipul „Rock the blues away”, înainte de turneul mondial care va începe pe 5 mai şi de festivalul Coachella, la care sunt invitaţi.

AC / DC

Piesa „Rock the blues away” este al treilea single extras de pe albumul lansat în luna decembrie. Videoclipul a fost filmat în Los Angeles, în luna februarie a acestui an, după ce trupa a concertat în dechiderea premiilor Grammy.

Şi de această dată, trupa AC/DC colaborează cu regizorul David Mallet pentru clipul „Rock the blues away”, în care putem vedea o mulţime de fani entuziasmaţi, care au venit din mai multe colţuri ale lumii doar pentru a fi prezenţi la evenimentul istoric.

De curând, AC/DC a fost anunţată ca unul dintre invitaţii celebrului festival de muzică Coachella Valley Music, care va avea loc pe 10 aprilie, dar şi ai evenimentului Arts Festival ce va începe pe 17 aprilie. După cele 2 festivaluri de muzică, trupa va pleca în turneul mondial „Rock Or Bust, care va începe pe 5 mai, în Olanda.

Albumul „Rock Or Bust”, lansat pe 2 decembrie 2014, se bucură de succes şi a fost vândut în peste 2,8 milioane de copii la nivel internaţional.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.