duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINIAdmiral C4C a lansat, alături de Dr. Alban și Vessy Boneva, videoclipul...

Admiral C4C a lansat, alături de Dr. Alban și Vessy Boneva, videoclipul piesei „Turn it up“

Admiral C4C și-a propus să facă furori în cluburi și pe litoral vara aceasta printr-o colaborare inedită cu hitman-ul anilor ’90, Dr. Alban, și cu artista de origine bulgară Vessy Boneva.

admiralC4c turn it up

Piesa „Turn it up“ este produsă de Deep Zone, iar videoclipul a fost filmat în București.

Întrebat dacă există vreun motiv special pentru care a ales să filmeze în România, Admiral C4C a mărturisit: „Proiectele mele muzicale sunt semnate la casa de discuri nr. 1 în Romania, Cat Music. În plus, sunt emoțional legat de țara asta. Familia mea și mama băiețelului meu locuiesc aici. Prin urmare, sunt și eu atașat de România și-mi doresc să atrag atenția la nivel internațional asupra acestor locuri minunate. Prin muzica mea și mixul de culturi pe care-l propun în proiectele mele vreau să arăt că România este binecuvantată și sunt foarte mândru să fiu asociat cu ea“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.