Alyxx Dione a lansat, alături de Jason Derulo, un lyric video pentru melodia „Chingalinga“

RCA Records şi Future History Records au anunţat lansarea primului single ALYXX DIONE, în colaborare cu Jason Derulo.

Alyxx DionePiesa “Chingalinga” este compusă de către Jason Derulo, alături de Sean Douglas, Jason Evigan, Jonas Jeberg şi produsă de către Jonas Jeberg şi Jason Evigan. Videoclipul oficial al piesei va fi lansat luna aceasta, iar primul album al artistei la sfârşitul anului 2015.

Artista, în vârstă de 22 ani, a început să cânte şi să înregistreze piese încă de la vârsta de 11 ani. ALYXX este primul artist semnat la casa de discuri ‘Future History’, label creat de către Jason Derulo şi managerul său Frank Harris.

“Sunt extrem de mândru şi emoţionat să prezint tuturor propriul meu label, dar şi pe Alyxx Dione. Colaborarea mea cu Frank a început în urmă cu mulţi ani, însă abia acum am decis să lansăm un record label şi sunt încântat că Alyxx Dione este primul nostru artist. Suntem entuziasmaţi de colaborarea cu RCA Records şi ne dorim să lucrăm împreună la numeroase proiecte de succes.”

Single-ul “Chingalinga” este deja în magazinele digitale şi este în continuă urcare în topul celor mai viralizate piese de pe Spotify din Franţa, Finlanda, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, SUA, Norvegia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here