Beth Hart a lansat un videoclip răvăşitor cu şi pentru mama sa, „Mama, this one’s for you“

Beth Hart, cântăreaţa şi compozitoarea cu nenumărate discuri de platină în palmares, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului modern, cea care a ridicat în picioare întreaga Sală a Palatului la concertul de anul trecut de la Bucureşti şi care va reveni pe 17 iunie, într-un nou spectacol la invitaţia Vreau Bilet şi Premium Booking, a lansat în ajunul Zilei Mamei din Statele Unite un impresionant videoclip dedicat celei care i-a dat viaţă.

Beth Hart

Piesa “Mama, This One’s for You”, de pe ultimul album lansat de cântăreaţa americană a fost însoţită de imagini inedite, care prezentau relaţia foarte apropiată pe care Beth Hart o are cu mama sa. Foarte mulţi fani au trimis la rândul lor înregistrări video cu mamele lor, care se regăsesc în emoţionantul videoclip dedicat acestei sărbători a maternităţii.

Beth Hart a mărturisit chiar în primele momente ale acestei înregistrări că, în momentul când a compus piesa, a fost ea însăşi atât de emoţionată încât şi-a sunat mama şi printre lacrimi i-a spus că-i pare rău pentru că a făcut-o să treacă prin atâtea. Cântăreaţa se referă la istoria atât de dramatică a familiei sale, la dependenţa sa de alcool, droguri, dar şi la momentele dure asociate cu diagnosticul ei de bipolaritate. La toată această luptă pentru a depăşi dependenţele şi condiţionările legate de boală se adaugă moartea prematură a surorii lui Beth cauzată de SIDA. “Bine, sună-mă mai târziu, când nu eşti atât de supărată!” a fost răspunsul mamei lui Beth la confesiunea printre hohote de plâns a acesteia.

“Acest cântec este pentru ea. Îmi iubesc mama mai mult decât îmi pot imagina!” a spus cântăreaţa nominalizată la premiile Grammy în debutul acestui videoclip. Beth Hart este în acest moment în turneu de promovare a ultimului ei album, “Better Than Home”, care a fost extrem de bine primit atât de criticii muzicali, cât şi de public.

Pe 17 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, Beth Hart le da din nou întâlnire fanilor ei din România, care în urmă cu un an i-au făcut o primire descrisă de cântăreaţă ca “uluitoare”. Piese care au consacrat-o pe cântăreaţa americană ca una dintre vocile cele mai proeminente şi originale ale blues-ului mondial, dar şi cântece de pe albumul nou lansat vor putea fi ascultate în concertul de la Bucureşti.

Biletele cu preţuri de 250 lei la categoria VIP, 190 lei la categoria I, 150 lei la categoria 2, 120 lei la categoria 3 şi 90 de lei la categoria 4 pot fi procurate de pe vreaubilet.ro şi de pe eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here