Blur a lansat melodia „Lonesome Street“, ce se regăseşte pe albumul „The magic whip“

“Lonesome Street”, cea de-a treia piesă lansată de pe noul album Blur, “The Magic Whip” şi ultima care să fie dezvăluită înainte de lansare, este acum disponibilă în toate mediile.

Trupa Blur

Cei 300 de fani care au asistat la interpretarea live a întregului album au primit piesa în avans încă de vineri seară. Iar cei care nu au putut prinde un loc în micul club Mode vor putea viziona înregistrarea concertului via Beats by Dr. Dre.

“The Magic Whip” este lansat prin Parlophone pe 27 aprilie 2015 şi reprezintă primul album lansat în formulă de 4 membri după mai bine de 16 ani. Înregistrările au început la studiourile Avon din Kowloon, Hong Kong, în timpul unei pauze de 5 zile din cadrul unui turneu ce a avut loc în primăvara lui 2013.

După finalizarea turneului, înregistrările au fost abandonate şi toţi membrii s-au întors la vieţile lor de zi cu zi. Însă, în noiembrie anul trecut, Graham Coxon a revizuit piesele înregistrate atunci şi a continuat să lucreze la ele împreună cu colegii săi. Albarn a adăugat apoi versurile şi astfel au rezultat cele 12 piese ale albumului “The Magic Whip”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here