Brodinski şi Bricc Baby au lansat videoclipul melodiei „On me“

Brodinski a bifat o reuşită destul de rar întâlnită: să îmbine două lumi, cea a hip hop-ului şi cea a muzicii techno, însă cel mai recent videoclip al său se situează cu un pas mai mult în prima categorie.

Brodinski ON ME

DJ-ul şi producătorul francez şi-a unit forţele cu rapper-ul originar din Los Angeles, Bricc Baby şi au lansat un videoclip îndrăzneţ pentru piesa “On Me” pe care Brodinski a descris-o ca fiind “o piesă rap pe cinste”, extrasă de pe albumul “Brava”. Fidel abordării rap-ului tradiţional, Brodinski alege să facă un pas înapoi pentru a-l lăsa pe Bricc Baby să joace rolul principal.

Brodinski a mărturisit că piesa datează din perioada petrecută în 2014 la Red Bull Music Studios din Los Angeles. “A fost una dintre primele piese la care am lucrat împreună” îşi aminteşte DJ-ul. “A fost una dintre preferatele mele şi mi-am dorit foarte mult să intre pe album”.

Bricc Baby spune că sesiunile de înregistrare l-au ajutat să lucreze la conceptul piesei care s-ar rezuma astfel: “nu omagiază în vreun fel străzile, ci mai degrabă ideea de a avea succes”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here