Celine Dion va concerta anul viitor in Bucuresti. Biletele in avans, la preturi speciale, s-au pus in vanzare !

Una dintre cele mai indragite artiste internationale, supranumita « regina muzicii pop », va concerta pentru prima data in Romania. Concertul mult asteptat va avea loc pe 29 iulie 2020, in Bucuresti, pe Arena Nationala. Primele bilete la preturi speciale s-au pus astazi in vanzare.

Celine Dion a lansat de curand trei noi piese care vor aparea pe  urmatorul album – Courage, anuntat pentru 15 noiembrie. “Imperfections”, “Lying Down” si “Courage” sunt melodii cu o noua directie creativa pentru artista si vor putea fi ascultate live in timpul concertului de la Bucuresti. Fanii artistei o vor putea acompania si la hiturile care au facut-o atat de cunoscuta, « My heart will go on », « A new day has come », « Because you loved me », « It’s all coming back to me » si multe altele.

Celebra artista isi va incepe turneul in martie 2020 in America, urmand ca din mai pana in septembrie 2020 sa performeze pentru publicul european, in mai multe capitale, printre care Praga, Budapesta, Viena, Paris, Berlin, Amsterdam, Londra. COURAGE WORLD TOUR este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din Romania fiind organizat de Emagic.

Incepand de astazi, 15 octombrie,  si pana miercuri, 16 octombrie, la ora 22:00, fanii artistei beneficiaza de posibilitatea limitata de a cumpara bilete in avans la acest concert.

Pentru a beneficia de presale, selectati in pagina de eveniment campania “Celine Dion Presale” si introduceti codul: LOVE2020

Biletele pentru publicul larg se vor pune in vanzare joi, 17 octombrie, ora 10.00.

Preturi bilete:

TEREN – Categoria 1 = 850 lei
TEREN – Categoria 2 = 575 lei
TEREN – Categoria 3 = 485 lei
TEREN – Categoria 4 = 385 lei
Categoria 1 – PREMIUM = 850 lei
Categoria 2 = 485 lei
Categoria 3 = 385
Categoria 4 = 275 lei
Categoria 5 = 225 lei

Va exista si o categorie exclusivista cu bilete VIP, intre 1175 si 3075 lei, fiecare varianta cuprinzand cadouri elegante, produse Celine Dion si multe alte surprize.

Ne vedem la concert !

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here