Colaborarea verii vine de la J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy – „Un Dia (One Day)” (VIDEO)

J Balvin si-a unit fortele cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy pentru track-ul „Un Dia (One Day)”, care vine insotit de un videoclip in care o putem vedea pe celebra actrita din Casa Del Papel – Ursula Corbero.

Videoclipul piesei „Un Dia (One Day)” o aduce pe frumoasa Ursula in ipostaze emotionante, in postura unei femei care sufera si isi exteriorizeaza starile in cele mai puternice feluri, totul presarat de o nostalgie apasatoare.

Nostalgia se regaseste si in unul dintre versurile interpretate de Bad Bunny, „Sol, Playa y Arena”, piesa lui Jadiel din 2007, oferind astfel un touch de reggaeton old-school.

Cu versuri atat in limba spaniola, cat si in limba engleza, piesa, care reuneste si in titlu cele doua limbi, a fost produsa de catre Tainy si produsa executiv de catre NEON16. Videoclipul este regizat de catre columbianul Stillz, iar imaginile alb-negru o ilustreaza doar pe Ursula Corbero, fara aparitii ale celor patru artisti.

Daca Balvin a mai colaborat cu Bad Bunny si Tainy pana in prezent, „Un Dia (One Day)” este prima colaborare dintre artistul columbian si Dua Lipa.

In nici zece ore de la lansarea oficiala, videoclipul piesei a strans peste patru milioane de vizualizari pe youtube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here