Daddy Yankee lansează single-ul “Problema” (VIDEO)

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, superstarul global și legenda reggaeton-ului, Daddy Yankee, a dezvaluit astăzi, 26 februarie, noul său single și videoclip – “Problema”.

Încă o dată, Daddy Yankee oferă publicului o piesă reggaeton, cu un ritm ferm și un refren memorabil, în timp ce videoclipul continuă o tradiție cu imagini mai mari decât Daddy Yankee, cu o trupă în sincron, mișcări de dans spectaculoase, modă și acțiune non-stop.

Săptămâna trecută, Daddy a participat la premiile Lo Nuestro, unde și-a unit forțele cu Marc Anthony pentru un performance incendiar al piesei “De Vuelta Pa’ La Vuelta”.

Daddy Yankee este recunoscut la nivel mondial pentru că a condus și a ridicat reggaetonul ca un fenomen cultural și muzical, care a alimentat o explozie de popularitate pentru muzică latină din întreaga lume. Cu o carieră care transcende limba, geografia și demografia, Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari și urmăriți artiști din lume, cu peste 60 de milioane de followers pe rețelele de socializare și peste 7 miliarde de vizionari, în ultimele 12 luni, doar pe YouTube, unde ocupă un loc printre primii 20 de artiști. În plus, a vândut peste 17 milioane de albume, a avut 50 de melodii de succes în topurile Billboard și este singurul artist latin cu patru melodii în limba spaniolă care a ajuns în Top 20 al Billboard Hot 100.

În 2018, single-ul său „Dura” a fost al doilea cel mai vizionat videoclip al anului, iar în 2019, „Con Calma” a devenit „Cel mai vizionat” videoclip la nivel mondial, pe YouTube. De asemenea, Daddy a fost numit Top Latin Artist din 2017, de către revista Billboard.

Opera filantropică a lui Yankee prin „Daddy’s House” a fost recunoscută de Billboard cu premiul Spirit of Hope. Printre numeroasele sale realizări, Yankee a primit, de asemenea, peste 100 de premii, inclusiv Latin Music Billboard Awards, Latin GRAMMYs, American Music Awards, Latin American Music Awards, printre altele. În 2014, Daddy Yankee a fost, de asemenea, onorat cu ASCAP „Voice of Music Award”.

Cu un cont de youtube pe care este urmarit de peste 32 de milioane de abonati, Daddy Yankee este bine reprezentat si in social media, cu aproape 30 de milioane de urmaritori pe facebook si 41 de milioane pe Instagram.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here