Demi Lovato lanseaza “I Love Me”, o piesa motivationala cu mesaj puternic

Demi Lovato a revenit cu o piesa care pune in prim plan dragostea de sine si incredere in fortele proprii.

Dupa mini-recitalul de la Grammy Awards si interpretarea live a imnului SUA de la editia 54-a Super Bowl, artista demonstreaza inca o data ca este mult mai puternica prin lansarea piesei „I Love Me”, un track up-tempo, ce a avut la baza introspectia.

„I Love Me” este o piesa compusa de catre Demi, Sean Douglas, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Jennifer Devilveo, Rose Nicholson si Warren Felder, iar mesajul pe care artista vrea sa il trimita este despre increderea si iubirea de sine, indiferent de trecut sau prezent.

Videoclipul oficial este regizat de catre Hannah Lux Davis (care a colaborat cu Ariana Grande, Drake, Nicki Minaj) si incepand de la versuri, o aduce pe Demi intr-o lupta a alter-ego-urilor, trecut versus prezent.

Inceputul anului 2020 a adus-o pe Demi intr-o alta ipostaza muzicala – „Anyone”, o alta balada empowering, pe care a interpretat-o live la premiile Grammy.

In nici 6 ore de la lansare, videoclipul piesei „I Love Me” a depasit un milion de vizualizari pe Youtube. Cantareata de 27 de ani are peste 35 de milioane de urmaritori pe Facebook si 16 milioane de abonati pe Youtube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here