Dupa hitul “Supalonely”, BENEE lanseaza single-ul “Snail”

BENEE, noua senzatie pop, cunoscuta la nivel international pentru hitul “Supalonely”, lanseaza single-ul “Snail”.


Tanara artista originara din Noua Zeelanda surprinde acum printr-un refren care iti ramane intiparit in minte, “I’m a snail, you’re a guy, kinda mad I can’t fly” si o productie electronica, rezultand o noua piesa imprevizibila si, totodata, un imn de necontestat.
Piesa “Snail” este compusa si inregistrata alaturi de Josh Fountain, dupa ce Noua Zeelanda a iesit din carantina, BENEE fiind inspirata in compunerea piesei de perioada de cateva saptamani de izolare.

“In toata aceasta perioada, am dezvoltat o fascinatie pentru melci. Nu aveam foarte multe lucruri de facut, si mi-am petrecut timpul afara uitandu-ma la melci, privindu-i cum isi petrec o zi obisnuita. De aici a pornit si inspiratia pentru piesa, de la ideea de a fi un melc si de a iesi in ploaie. Si asta este piesa mea de ‘lockdown'”, a declarat BENEE.

Hitul “Supalonely”, in colaborare cu Gus Dapperton, a depasit 1.7 miliarde de ascultari, a devenit un hit pe Tik Tok, avand peste 10 milioane de video-uri incarcate si ocupa locul opt in topul radio din SUA. In nici 6 luni de la lansare, “Supalonely” a strans pe youtube peste 120 milioane de vizualizari, 60 de mii de comentarii si 2.2 milioane aprecieri.

La inceputul verii, Apple Music a anuntat ca BENEE este urmatorul artist Up Next, fiind primul artist din Noua Zeelanda care reuseste performanta aceasta.

Stella Bennett, cunoscuta ca BENEE, este o artista nascuta in anul 2000, din Noua Zeelanda, care a debutat in 2017 cu EP-ul “FIRE ON MARZZ”. In 2019, a urmat al doilea EP, “Stella & Steve”, de pe care a lansat ca single, piesa “Supalonely”, care a devenit un hit international in aceasta perioada.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here