Fabyan Sanchez a lansat videoclipul melodiei „Sin ti“

Artistul Global Records Latin de origine portoricană Fabyan Sanchez lansează primul său single și videoclipul ”Sin Tí”. Melodia este compusă împreună cu Vlad Lucan (‘Diggy Down – INNA’) și Achi, în cadrul sesiunii de producție organizată în România.

Fabyan Sanchez„’Sin Tí’ este o piesă pe care o iubesc, pur și simplu! Este o melodie despre o poveste dramatică, despre un băiat care crede că a pierdut dragostea vieții sale din cauză că fetei pe care o iubește îi este teamă de ceea ce cred oamenii despre relația lor. În piesă, el vorbește despre cât de pierdut se simte fără iubita lui și despre faptul că ea ar trebui să își urmeze inima, chiar dacă oamenii nu ar înțelege. La final, totul se schimbă atunci când el își dă seama că și ea simte același lucru pentru el și că va rămâne alături de el și va lupta pentru iubire”, spune Fabyan.

Artistul explică, de asemenea, și povestea videoclipului care arată ceea ce se întâmplă în mintea lui când ea nu este lângă el, despre frica lui de a nu o pierde, despre amintirile cu ea și despre cum o vede peste tot, chiar dacă ea nu se află acolo, despre suferința lui și despre faptul că nu poate să nu se gândească la ea tot timpul.

Fabyan, împreună cu artiștii latini Kryan (Columbia), Yoandri (USA/Cuba) și Micke (Columbia/USA), a petrecut 2 luni în România alături de unii dintre cei mai reprezentativi producători locali, cum ar fi Alex Cotoi, Marco & Seba, Vlad Lucan, Costin Bodea și mulși alșii, dar și de compozitorii latini Micky la Sensa (Felices los quatro, El perdedor – Maluma), Dynell el Diamante (detinator Latin Grammy) și Tito Earcand, în pregătirea carierei lor.

„Sunt foarte fericit pentru ce am realizat și pentru locul în care mă aflu astăzi. Această călătorie a fost lungă, experiența absolut minunată și sunt abia la început. Mi se pare o binecuvântare să pot crea propria mea muzică, să pun tot sufletul meu pe ritmul muzicii, pentru că asta îmi place să fac cel mai mult. Și mi se pare incredibil să lucrez cu oameni care iubesc muzica la fel de mult ca mine și vor să creeze ceva nou și diferit”, declară artistul despre colaborarea de aici și despre începutul carierei sale muzicale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here