Feder și Emmi au lansat videoclipul melodiei „Blind“

După ce a lansat luna trecută un nou single, aşteptat cu nerăbdare de fani, acum a sosit momentul să vedem şi videoclipul oficial.

Feder feat. Emmi - Blind“Blind este despre o femeie care îşi da seama că tipul pe care îl consideră prieten este, de fapt, îndrăgostit de ea”, explică Feder. “Este despre secunda aceea în care ea reuşeşte să realizeze care sunt adevăratele lui sentimente, până atunci nereuşind să vadă asta”.

Vizualul este încărcat de emoţie şi reprezintă oglinda explicaţiei lui Feder. Situat într-un cadru inspirat de peisajele glaciale ale Islandei, care te lasă fără suflare, clipul prezintă povestea a doi prieteni din momentul în care sentimentele romantice ies la iveală. Dinamica relaţiei lor se schimbă pentru totdeauna, iar cei doi se adâncesc într-o stare de incertitudine, lucru bine portretatizat atât de regizor, cât şi de actori.

Feder a dat lovitura în Europa odată cu lansarea single-ului “Goodbye” care s-a situat pe primul loc în Belgia, Franţa, Ungaria, Rusia, Turcia şi Elveţia. Recent, Feder a fost distins cu trofeul pentru “Best New French DJ” la NRJ Awards.

Artistul a adunat peste 40 de milioane de plays pe Spotify, 20 de milioane de views pe YouTube şi peste 8 milioane de identificări pe Shazam. Mai mult decât atât, Feder a cântat în deschiderea lui David Guetta şi va lansa curând noi remixuri pentru piese semnate Guetta şi Years & Years.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here