duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINIFences a lansat, alături de Macklemore și Ryan Lewis, videoclipul piesei „Arrows“

Fences a lansat, alături de Macklemore și Ryan Lewis, videoclipul piesei „Arrows“

Fences a lansat un videoclip pentru piesa „Arrows“, primul single extras de pe cel mai recent album ce va apărea pe 14 octombrie. Piesa este realizată în colaborare cu faimosul duo hip-hop Macklemore și Ryan Lewis.

fences videoclip arrows

Videoclipul a fost filmat în decursul unei săptămâni, în Seattle, și a fost regizat de Jason Koenig, bun prieten și colaborator cu Macklemore și Lewis, nominalizat în 2011 la premiile Grammy la categoria “Cel Mai Bun Videoclip” pentru “Can’t Hold Us”.

Despre semnificațiile videoclipului, liderul Fences, Chris Mansfield a declarat: “De la un vis cu ochii deschiși la un depozit. Videoclipul acesta întrupează întregul meu arsenal estetic. Am pierdut un prieten și am întâlnit dragostea, iar ea a fost ucisă de o săgeată. Sper ca toți să vă pierdeți în lumea pe care am construit-o”.

Macklemore l-a completat: “Videoclipul acesta este copilul nostru. Și am crescut copilul acesta. I-am dăruit timp, dragoste, energie. Duzine de nopți albe și de ore dormite la studio pentru a ne asigura că acest copil este cea mai bună versiune a sa înainte de a-l trimite în lume, i-am dat acelui copil ceva de încălțat și i-am spus să alerge. Să alerge prin lume. Să le arate cine este. Meriți să fii liber, copile”.

Albumul Lesser Oceans se află deja în primele 10 poziții din topul materialelor indie/alternative disponibile pe iTunes pentru pre-comandă. Toate comenzile vor include descărcarea instantă a pieselor Arrows și Songs about Angels. Arrows marchează prima colaborare dintre Macklemore și Ryan Lewis de la succesul fulminant înregistrat cu albumul The Heist, răsplatit cu un premiu Grammy.

Despre colaborarea cu Macklemore, liderul Fences, Christopher Mansfield, a explicat: “Îl știu pe Macklemore de ceva timp. Ne leagă o prietenie crescută prin cafenele și pe trotuarele sparte din Seattle. Am devenit primii ascultători ai muzicii celuilalt și când are sens ne combinăm eforturile. Îl consider un poet neînfricat și un om altruist. Arrows este vârful muntelui nostru”.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.