Franques și Mario Winans au lansat un lyric video pentru piesa „Frozen heart“

“Frozen Heart” este rezultatul colaborării dintre artiștii internaționali Mario Winans, Franques și Bogdan Ioan, care lansează o piesă ce va topi topurile naționale și internaționale de muzică!

Frozen HeartPiesa povestește despre istoria iubirilor pierdute. Ritmul și versurile pictează realitatea dezamăgirilor trăite, când totul devine rece și inert. Chiar dacă apare o altă șansă la iubire, frică de a nu fi rănit din nou, este copleșitoare.

Echipa din spatele piesei a depus doze enorme de creativitate și efort pentru a-i asigura titlul de hit chiar de la lansare.

Mario Winans este artistul R&B responsabil pentru una dintre cele mai populare piese din lume ale anului 2004, “I Don’t Wanna Know”, piesa cu care a dominat chart-urile din Statele Unite și din Marea Britanie. Mario mai este și deținătorul unui premiu Grammy la categoria Best Gospel Performance pentru rolul de co-textier la piesa lui Cece Winans “Pray”.

 

Franques este producătorul și DJ-ul care a împărțit scena cu DJ Antoine, Remedy, Jaime Lewis dar și Plastic Funk. Piese sale se bucură de succes internațional, una din cele mai recente producții fiind o colaborare cu Fatman Scoop și Tuna (Kosovo).

Bogdan Ioan este producătorul de încredere cu care lucrează Franques la toate piesele sale. El produce piese pentru artiști români și internaționali deopotrivă, colaborând cu producători și textieri din Olanda, America, Japonia și multe alte țări. Tot el este și producătorul imnului selectionatei Române la fotbal, “Eu Sunt 12”. Stabilit în prezent în Elveția, Bogdan este prins în procesul de creație ale următoarelor albume de la Mario Winans și Trevor Jackson.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here