GJan a lansat videoclipul piesei „Wild“

Portofoliul Global Records se măreşte cu un nou artist, de această dată din Lituania, pe nume GJan, şi lansează single-ul “Wild”. Piesa a fost compusă şi produsă de Greta Jančytė (compozitoare şi vocea GJan) şi Rokas Jansonas.

Gjan Wild

„’Wild’ este despre a deveni liber, a scăpa de bariere, de fricile care ne blochează de la a fi cine suntem noi cu adevărat“, a spus Greta.

“Wild” a fost întâi lansat pe iTunes şi Spotify şi acum cu videoclip oficial, în regia lui Roman Burlacă, cel care face toate videoclipurile Carla’s Dreams, dar şi câteva din videoclipurile Nicoletei Nucă sau Yankai “Never Give Up”.

Filmările au avut loc în România, DoP al videoclipului este George Secrieru de la BRFilms.

“Am filmat primul videoclip oficial pentru “Wild” şi sunt super entuziasmată. A fost un sentiment de neuitat când toţi acei actori din video se conectau la piesa pe care am compus-o împreună cu Rokas. În multe momente, totul părea atât de real, de parcă trăiau cu totul piesa. Când l-am cunoscut prima dată pe Roman, părea o persoană extrem de calmă, dar pe set, s-a dezlănţuit total şi era foarte “wild”. Chiar a trăit piesa”, a declarat GJan.

În 2017, GJan va lansa albumul care include single-ul “Wild” împreună cu Global Records.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here