Hayley Kiyoko a lansat videoclipul melodiei „Gravel to tempo“

Industria muzicală se bucură de o noua senzaţie! Numele tinerei care ia cu asalt publicul este Hayley Kiyoko. În vârstă de doar 25 de ani, artista (compozitoare şi director de creaţie) este deja parte a prestigioasei case de discuri Atlantic Records.

Hayley KiyokoHayley a ajuns în atenţia tuturor după ce, anul trecut a lansat în mod independent single-ul “Girls Like Girls”, care a strâns peste 44 milioane de vizualizări pe YouTube şi aproape 10 milioane de stream-uri pe Spotify.

“Girls Like Girls” a fost o adevărată rampă de lansare a unui talent unic, cu atât mai mult cu cât popularitatea de care se bucură în continuare este surprinzătoare.

Piesa ce i-a urmat “Cliff Edge” urmează acelaşi traseu de succes, fiind a doua oară când însuşi Hayley îşi regizează propriul videoclip. “Cliff Edge” a fost vizualizat de peste 11 milioane de ori în mai puţin de 6 luni.

Viitorul sună bine pentru tânăra revelaţie, care a lansat cel de-al treilea single “Gravel To Tempo”, prima piesă de pe primul album alături de Atlantic Records, intitulat “Citrine” după modelul pietrei cu puteri tămăduitoare.

“Gravel To Tempo” este într-adevăr o piesă eliberatoare şi inspiraţională pentru toate persoanele care s-au simţit măcar o dată date la o parte.

Albumul este o colecţie de piese electro-pop care se pliază perfect pe stilul alt-pop cu influenţe Troye Sivan, The 1975 şi Alessia Cara. Hayley l-a însoţit pe Miike Snow în tuneul sau, şi a urcat şi pe scena Billboard Hot 100 Music Festival pe data de 20 august în Long Island, Jones Beach. Acesta a fost şi un vis din copilărie a artistei.

Despre implicarea lui Hayley în tot ce a însemnat producţia acestui album, echipa cu care a lucrat s-a declarat încântată, artista dând dovadă de o viziune dinamică şi atentă asupra tuturor detaliilor.

În momentul de faţă, “Gravel To Tempo” a adunat doar recenzii pozitive, fiind îndelung aclamată ideea de a sparge tiparele şi de a accepta şi celebra personalitatea fără a accepta constrângerile societăţii despre normalitate.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here