Imagine Dragons a lansat videoclipul melodiei „Next to me“

Noul single “Next to me” nu vine cu un videoclip obişnuit, povestea este spusă într-un scurtmetraj filmat în Los Angeles şi Las Vegas.

Imagine DragonsNoul videoclip Imagine Dragons s-a lăsat aşteptat, dar aşteptarea a fost mai mult decât meritată! Noul single, “Next to me”, nu vine cu un videoclip obişnuit, povestea este spusă într-un scurtmetraj regizat de Mark Pellington, filmat în Los Angeles şi Las Vegas.

Single-ul “Next to me” are o încărcătură emoţională puternică şi scoate în evidenţă problemele cu care se pot confrunta oamenii într-o relaţie, după cum declară şi Dan Reynolds: “Am scris această piesă inspirându-mă din reminiscenţele relaţiilor din viaţa mea şi frumuseţea iubirii continue”.

“Videoclipul exprimă o idee complexă despre iertare şi răscumpărare. Este o poveste a unui om şi o proiecţie a unei fantezii care se confruntă cu realităţile întunecate ale destinului. Imaginile te fac să te întrebi: poate o persoană care a făcut o greşeală teribilă să fie vreodată iertată de cei dragi sau chiar de sine?!”, spune Pellington, regizorul clipului.

Uneori o piesă cere mai mult, iar emoţia lirică şi ritmul din “Next To Me” merită un tablou unic, de aceea, după nopţi pline de conversaţii interminabile între Mark Pellington şi Dan Reynolds, aceştia au hotărât că au nevoie de o pânză mai mare pentru această capodoperă de aproape 12 minute.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here