vineri, iulie 12, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINIJames Blunt a lansat videoclipul melodiei „Bartender“

James Blunt a lansat videoclipul melodiei „Bartender“

James Blunt lansează un nou single de pe albumul „The Afterlove”: single-ul „Bartender”.

James Blunt

Filmat într-un bar din New York, videoclipul îl prezintă pe James în rolul unui chelner, un rol pentru care artistul şi-a făcut temele cu atenţie, studiind comportamentul angajaţilor din puburi şi restaurante.

James va lansa cel de-al cincilea album „The Afterlove” pe data de 24 martie, alături de Atlantic Records. Noul album este un follow-up pentru „Moon Landing”, care a fost premiat cu discul de platină în UK şi s-a menţinut timp de 33 de săptămâni în UK Top 40 imediat după lansarea din 2013.

Pentru albumul „The Afterlove”, James a colaborat cu foarte mulţi compozitori talentaţi precum: Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge, Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) şi MoZella (Miley Cyrus, One Direction).

James Blunt are în plan şi un turneu de promovare în Marea Britanie, acesta urmând turneului Moon Landing Tour, în care a avut peste 140 de concerte în toată lumea în doar 12 luni.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.