Jason Derulo şi David Guetta au lansat, împreună cu Nicki Minaj şi Willy William, un lyric video pentru melodia „Goodbye”

Jason Derulo a lansat cel mai nou single, numit “Goodbye”. Acesta este în colaborare cu David Guetta, Nicki Minaj şi Willy William şi conţine versuri alat în limba engleză, cât şi în limba spaniolă.

Goodbye

Piesa va beneficia şi de un videoclip, care se va lansa luna viitoare. El a fost regizat de Hype Williams, care a lucrat de-a lungul timpului şi cu alţi artişti internaţionali precum Pharrell Williams, Kanye West sau John Legend.

Tot în perioada următoare, artistul va porni şi într-un turneu european, care va însuma 27 de concerte. Primul show va avea loc pe 19 septembrie în Dublin, iar ultimul pe 30 octombrie în Varşovia. Întreaga listă poate fi accesată pe jasonderulo.com/tour.

Cel mai recent hit al său, “Swalla”, a trecut de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Piesa este în colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla Sign şi a fost lansată anul trecut. De asemnea, canalul său de YouTube a trecut de 5 miliarde de vizualizări, iar pe serviciile de streaming, Jason Derulo a ajuns să fie ascultat de peste 7 miliarde de ori.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here