Justin Bieber a lansat azi piesa “Intensions” (VIDEO)

Justin Bieber a lansat astazi piesa „Intentions”, extrasa de pe urmatorul sau album – Changes. Alaturi de Quavo, Justin prezinta si videoclipul piesei pentru care a facut un parteneriat cu organizatia nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor si copiilor si trecerea acestora din centrele de urgenta catre o viata cu stabilitate economica.

Videoclipul piesei „Intentions” spune povestea a trei „absolventi” ai organizatiei Alexandria House. Pentru a onora aceste femei incredibile si, totodata, a spune si incuraja vietilor a multor oameni aflati in aceeasi situatie, au fost donati 200.000 de dolari catre Alexandria House.

Munca filantropica este una dintre valorile fundamentale ale lui Justin Bieber, inca de la inceputul carierei. Printre actiunile intreprinse se numara indeplinirea a 350 de dorinte ale copiilor bolnavi in faza terminala sau donatii catre Pencils of Promise, fundatie care asigura un mediu propice pentru educatia studentilor din lumea intreaga. Anul acesta, Justin continua actiunile filantropice cu donarea a cate 1 dolar pentru fiecare bilet cumparat la turneul sau pentru programele de sanatate mentala.

Justin Bieber va lansa pe 14 februarie albumul „Changes”, material care contine 16 melodii, printre care „Yummy”, melodia lansata la inceputul anului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here