Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei „Can’t stop the feeling“

La doar câteva zile de la lansarea piesei „Can’t stop the feeling“, prima melodie din cariera lui Justin Timberlake care ajunge imediat după lansare pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100, artistul prezintă videoclipul piesei.

justin timberlake cant stop the feeling videoclip

„Can’t stop the feeling“ este compusă de Justin Timberlake, Max Martin şi Shellback şi este primul track din coloana sonoră a filmului de animaţie „Trolls“. Videoclipul este regizat de Mark Romanek.

Pe lângă debutul pe primul loc în topul Billboard, piesa “„Can’t stop the feeling“ a cucerit şi topurile muzicale din numeroase ţări precum SUA, Canada, Marea Britanie şi Australia. În plus, în primele ore de când a fost lansată, a ajuns pe primele poziţii în topul iTunes din peste 50 de teritorii, iar momentan este pe poziţia numărul 8 în topul global Spotify.

Recent, Justin Timberlake a interpretat pentru prima dată live piesa „Can’t stop the feeling“ în cadrul finalei Eurovision Song Contest 2016 şi este primul artist de talie mondială care urcă pe scena celui mai mare show de entertainment din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here