Kanye West va candida la presedentia SUA

La mai putin de o saptamana dupa ce a bifat un nou record in topurile de vanzari Billboard, cantaretul american casatorit cu Kim Kardashian a confirmat oficial ca se pregateste sa intre in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba.

Pe 25 octombrie Kanye West a lansat un nou material discografic. Intitulat “Jesus is King”, al unsprezecelea album al artistului s-a situat pe primul loc in topul american Billboard 200, fiind pentru a noua oara consecutiv cand un album al celebrului rapper ocupa aceasta pozitie. Acest record ii face intrarea lui Kanye intr-un club exclusivist, alaturi de Eminem. Cei doi sunt acum la egalitate pentru cele mai multe abume consecutive plasate pe primul loc in vanzari.

Prezent la “Fast Company Innovation Festival” din New York, in seara zilei de 7 noiembrie, extravagantul cantaret a declarat, conform Hollywood Reporter, ca va candida la presedentia SUA. In discursul sau a facut referire la Martin Luther King si la drepturile persoanelor de culoare.

“When I run for president in 2024, we would’ve created so many jobs! In fact, I’m not going to run, I’m going to walk!” (parte a declaratiei in engleza)

Kanye West a fost un puternic sustinator al actualului presedinte, Donald Trump, participand activ la diverse evenimente ale campaniei electorale “Make America Great Again”.

De asemenea, a precizat ca se gandeste sa isi schimbe numele in “Christian Genius Billionaire Kanye West” pentru ca lumea sa inteleaga ca are potenta financiara pentru a face o schimbare. Kanye West a fost desemnat anul acesta de catre revista Forbes drept cel mai bine platit artist hip-hop din 2019, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here