Low Deep T a lansat videoclipul melodiei „Got 2 find love“

Low Deep T, celebrul interpret al super hitului “Casablanca”, revine pe piaţa muzicală din România cu un nou single, “Got 2 find love”, lansat împreună cu MediaPro Music.

Low Deep T - Photos (1)

„Am călătorit prin toată lumea, am avut concerte în nenumărate ţări şi am observat că toţi vorbim aceeaşi limbă, a dragostei. Toată lumea are nevoie de iubire, eu încă o mai caut şi astfel am decis să lansez această melodie“, a spus Low Deep T.

“Got 2 find love” beneficiază şi de un videoclip incendiar, filmat în Tunisia, sub coordonarea lui Majdi Smiri, un cunoscut regizor tunisian.

Filmările s-au desfăşurat în două locaţii: Sidi Bou Said, una dintre cele mai vechi şi renumite staţiuni de pe coasta nord-africană a Mediteranei, şi Ben Arous.

“Am filmat în august, iar temperatura depăşea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. După două zile de filmare m-am întors în Londra, însă când am văzut rezultatele, nu am fost mulţumit de unele cadre din clip, aşa că am zburat înapoi în Tunisia şi am refăcut anumite secvenţe”, a adăugat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here