Luis Fonsi şi Stefflon Don au lansat videoclipul melodiei „Calypso“

Luis Fonsi, cântăreţul şi compozitorul portorican, şi Stefflon Don au lansat single-ul “Calypso”, o piesă cu ritmuri ameţitoare, care valorifică fondul etnic caraibian şi lasă la o parte sunetul clasic de raggaeton.

Luis Fonsi - Calypso

“Calypso” redă o colorată poveste de dragoste, cântată cu energie şi debordantă în stilul cântecelor nehispanice din Caraibe, cu un sound bogat în elemente de percuţie. Single-ul este extras de pe următorul material pregătit de Fonsi şi este produs de duetul columbian Andrés Torres şi Mauricio Rengifo, alături de care artistul a lucrat în trecut şi pentru hit-urile “Despacito” si “Echame la culpa” feat. Demi Lovato.

După succesul înregistrat de piesa “Echame la culpa”, Luis Fonsi alege din nou să se avânte într-un duet bilingv-în vederea lansării “Calypso”, de data aceasta alături de interpreta de muzică rap, Stefflon Don.

“Am făcut această piesă înainte de a şti cine este el cu exactitate. După am aflat cine este acest mare artist şi faptul că a scris cântece extraordinare, inclusiv “Despacito”, despre care nu ştiam că a fost compus de el. În acel moment mi-am zis: “O, doamne! Acest om a compus una dintre cele mai mari piese din lumea asta!”. Vreau să spun că a fost o onoare pentru mine colaborăm. Sunt foarte recunoscătoare”, a spus Stefflon Don.

Spre încântarea fanilor, cei doi artişti au postat deja fragmente din videoclipul track-ului “Calypso” pe reţelele lor de socializare, cu ceva timp înainte de marea lansare. Clipul a fost produs de către Carlos Pérez (Elastic People) şi redă, spre deosebire de materialele anterioare, o atmosferă plină de umor, spirit ludic şi poftă de viaţă, toate aduse împreună pe un fundal tropical, specific peisajelor din Puerto Rico.

“Am ales Puerto Rico pentru că această piesă avea nevoie de un vibe colorat şi tropical. Asta înseamnă pentru mine Calypso-este vorba despre Caraibe, distracţie, dans şi voie bună. Mă bucur că am făcut această colaborare şi că am reuşit să punem un zâmbet pe buzele voastre prin această piesă”, a spus Luis Fonsi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here