Meduza colaboreaza cu hitmaker-ul Dermot Kennedy pentru noul single “Paradise”

Meduza – Paradise (artwork)

Single-urile trio-ului Meduza, “Lose Control” si “Piece of Your Heart”, au strans 2.5 miliarde de stream-uri pana in acest moment. Meduza, trioul italian recunoscut la nivel global si premiat cu numeroase discuri de platina, si-a unit fortele cu starul Dermot Kennedy, pentru single-ul “Paradise”.

O piesa inaltatoare si emotionanta, “Paradise” uneste capacitatea de productie de neegalat a pieselor dance, compatibile pentru radio, ale Meduza, cu vocea recognoscibila a lui Kennedy – o combinatie ce este destinata sa domine topurile din intreaga lume. Aceasta este al doilea single din acest deceniu lansat de Meduza, dupa “Born To Love”, alaturi de SHELLS, piesa care a atins pragul de 32 de milioane de stream-uri pe Spotify. In acelasi timp, cea mai recenta piesa lansata de Kennedy, “Giants”, este pe locul 2 in topurile din Irlanda si in printre primele 10 pozitii in topurile din Marea Britanie.

Meduza a devenit un succes international odata cu lansarea piesei “Piece of Your Heart” (feat. Goodboys), ce a strans peste un milliard de stream-uri pe toate platformele si a primit o nominalizare Grammy. Piesa a primit numeroase discuri de diamant, platina si aur, la nivel interntional, inclusiv in Marea Britanie, unde s-au vandut peste 1.2 milioane de unitati, a ajuns pe locul 2 in topul UK Singles Chart si pe locul 1 in UK Dance Chart. Toate aceastea au venit dupa succesul similar pe care l-a avut piesa precedenta, “Lose Control”.

Originar din Dublin si nominalizat la premiile Brit Awards, Dermot Kennedy s-a facut cunoscut in 2018, cand a lansat piesa “Power Over Me”, care a obtinut discul de platina in Irlanda, discul de aur in Marea Britanie si a acumulat peste 200 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar ulterior a lansat pisea “Without Fear”, ce a ajuns pe locul 1 in topurile din Marea Britanie si Irlanda. Artistul a strans peste 1.5 miliarde de streamuri la nivel global si acum este la prima colaborare cu titanii muzicii dance.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here