Melanie Martinez a lansat videoclipul melodiei „Pity Party“

Artista americană Melanie Martinez a lansat de curând un videoclip pentru noua piesă, Pity Party, extrasă de pe primul său album ce urmează a fi lansat pe 14 august: “Cry Baby”. Videoclipul poartă semnătura artistei şi în ceea ce priveşte conceptul şi regia.

Melanie MartinezMult anticipatul album de debut ,Cry Baby, este un follow-up al primului său EP The Dollhouse.

Acesta din urmă a avut parte de numeroase critici pozitive, artista fiind considerată o versiune americană a lui Lorde, la doar 18 ani. Single-urile care s-au remarcat de pe EP au fost Carousel şi Dollhouse, care au avut parte de numeroase difuzări la radio în întrega ţara. Videoclipul Dollhouse , conceput, regizat şi co-produs de Martinez, s-a dovedit a fi un adevărat fenomen online, atingând cifra de 18 milioane de vizualizări.

La fel şi Carousel a ajuns să aibă parte de aceleaşi performanţe ca predecesroul său, ajungând în top 10 pe iTunes la categoria Top Alternative Songs. Totodată, piesa a servit drept coloană sonoră pentru trailer-ul extins al popularului serial produs de FX, American Horror Story: Freak Show, care i-a avut în rolurile principale pe Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Basset, Sarah Paulson şi Evan Peters.

Videoclipul care a însoţit piesa Carousel a fost filmat în Long Island, oraşul de baştină al lui Melanie, şi a acumulat mai bine de 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here