Miike Snow a lansat videoclipul melodiei „Genghis Khan“

Formaţia Miike Snow a lansat un videoclip provocator pentru noul single “Genghis Khan”. În regia lui Ninian Doff, câştigător a numeroase premii, videoclipul a avut premiera pe site-ul Buzzfeed, iar acum poate fi urmărit pe canalul de YT al lui Miike Snow.

Miike Snow

Trupa a încheiat un parteneriat cu Tumblr şi Spotify pentur a crea o interacţiune incredibilă, permiţându-le fanilor să asculte piese de pe noul album în timp ce, simultan, explorau muzică unică şi artă vizuală aferentă acelor piese. Andrew Wyatt a luat parte şi la o sesiune specială Tumblr Answer Time pe pagina oficială de Tumblr înainte de lansare.

“Genghis Khan” a avut parte de un critici pozitive şi entuziaste. Billboard a comentat: “este încă o dovadă că Miike Snow se reinventeaaza”, în timp ce SPIN a salutat caracterul deosebit al piesei, declarând că este o revenire excelentă pentru trupă.

Miike Snow a dezvăluit şi planul pentru un turneu nord american – primul pe care trio-ul suedez/american/ îl vor face după 3 ani. Albumul “iii” se va lansa pe 4 martie, iar primul concert din turneu va avea loc la New York pe data de 3 martie, urmând ca primăvara să îi surprindă pe drum, cu opriri la Coachella şi Ultra, iar finalul va fi celebrat tot în New York la “Governors Ball Music Festival” între 3 şi 5 iunie. Biletele se vor pune în vânzare pe 15 ianuarie începând cu ora locală 10:00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here