Muse a lansat un lyric video pentru melodia „Dead inside“

Muse a anunţat lansarea primului single oficial, “Dead Inside” extras de pe cel mai recent albumul “Drones”.

Muse

Vocalistul Matt Bellamy a declarat: “Aici începe povestea albumului, unde protagonistul îşi pierde speranţa şi devine Dead Inside, deci vulnerabil în faţa forţelor întunecate prezentate în care se răspândesc şi asupra următoarelor piese, înainte ca aceste forţe să fie depăşite mai târziu în povestea albumului.”

Albumul “Drones” va fi lansat oficial pe data de 8 iunie prin Warner Bros. Records. Acesta este produs de Muse în colaborare cu Robert John “Mutt” Lange şi conţine 12 piese. Cei care comandă albumul încă de acum prin mediile digitale sau de pe site-ul trupei (muse.mu), vor putea descărca instant single-ul “Dead Inside”. Piesa va fi disponibilă pentru download şi streaming după debutul său la posturile de radio. De asemenea, este acompaniată şi de un lyric video.

Precedenta piesă lansată pe YouTube a fost “Psycho” care a adunat în doar 12 zile peste 6 milioane de vizualizări.

Muse se pregăteşte să încheie un turneu de 6 concerte în Regatul Unit, alegând să cânte în faţa unor mulţumi mai restrânse decât de obicei, ce a determinat vânzarea totală a biletelor în doar câteva minute. Totodată, în cadrul acestor concerte, trupa a interpretat şi piese de pe noul album: “Reapers” şi “Psycho”.

Trackilist “Drones”
1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here