Nicki Minaj lansează mixtape-ul „beam me up scotty” pe platformele de streaming, alaturi de trei melodii noi

Nicki Minaj lansează mixtape-ul „Beam Me Up Scotty” pe platformele de streaming pentru prima oară din 2009. Materialul include și trei piese noi, „seeing green” cu Drake & Lil Wayne, „Fractions” și „Crocodile Teeth (Remix)” cu Skillibeng.

Nicki Minaj, cea mai de succes femeie rapper din toate timpurile, lansează, pentru prima dată, mixtape-ul ei inovator din 2009, „Beam Me Up Scotty”, pe toate platformele digitale. Anul acesta marchează aniversarea a 12 ani a colecției iconice și artista a reușit să își încânte fanii cu lansarea comercială a acesteia.

Recunoscut ca o lansare de referință incontestabilă, „Beam Me Up Scotty” a lansat primul hit al lui Nicki „I Get Crazy” [feat. Lil Wayne]. La acea vreme, cântecul a urcat în top 20 in Billboard Hot Rap Songs Chart si top 40 la Hot R & B / Hip-Hop Songs Chart. Dincolo de reinterpretarea unor hit-uri notabile precum „Donk”, a lui Soulja Boy Tell’em, „Go Hard”, a lui DJ Khaled & T-Pain, și „Get Silly” a lui VIC, mixtape-ul de 23 de piese a demonstrat că Nicki este un rapper de elită, cu viziune expansivă și care promite să „zguduie pământul”. Fluxul ei de rap caracteristic a fost evidențiat corespunzător în piesele sale originale, precum „Kill Da DJ” și „Keys Under Palm Trees” și a plasat-o în lupta pentru titlul de regină.

Extinzând lista originală de piese, ea include pe „Beam Me Up Scotty”, imnurile „Boss Ass Bitch (Remix)” și „Chi- Raq” (cu G Herbo), precum și trei piese noi: „Seeing Green” (Cu Drake și Lil Wayne), „Fractions” și „Crocodile Teeth (Remix)” (cu Skillibeng ).

Recent, hitul lui Nicki, „Anaconda”, a trecut de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Este prima rapper de sex feminin care a avut un asemenea succes cu o piesă solo și care are acum șase videoclipuri muzicale cu peste un miliard de vizualizări fiecare.

 

Anul acesta, Nicki va lansa, de asemenea, o nouă serie documentară care va fi difuzată pe HBO Max. Serialul este regizat de Michael John Warren, nominalizat de șase ori la Emmy®️, care și-a făcut debutul în regie cu filmul lui Jay-Z – „Fade to Black”. Fiecare dintre cele șase episoade de jumătate de oră ale acestui proiect vor explora mintea strălucitoare și creativă a lui Nicki și vor spune povestea călătoriei sale personale și profesionale. Nicki îi va ghida pe spectatori prin cele mai provocatoare și satisfăcătoare momente din viața ei, navigând prin punctele culminante și de cumpănă.

Nicki Minaj dă tonul în muzică, modă și frumusețe de mai bine de un deceniu – făcând istorie și construindu-și marca personală de superstar. Minaj a fost prima femeie cu 100 de hit-uri în Billboard Hot, cu un total uimitor de 114 intrări până în prezent (cele mai multe dintre piesele hip-hop lansate de artiste), două hit-uri #1, 59 de hit-uri top 40. Artista deține, de asemenea, recordul în calitate de compozitor pentru „Cele mai multe intrări in Bilboard Hot, printre femei, în anii 2010”.


În plus față de muzică, Minaj a avut numeroase apariții la televizor și în filme, inclusiv ca jurat la „American Idol”, împreună cu roluri în filme precum „The Other Woman” din 2014 alături de Kate Upton, Cameron Diaz și Leslie Mann și „Barbershop: The Next Cut” din 2016.

După un deceniu de când Pink Friday a introdus-o în domeniu, 2020 a fost un alt an important pentru Nicki Minaj, cu două piese pe poziția numărul 1 în Billboard Hot 100. Aceste realizări i-au sigilat și mai mult locul în istorie printre cei mai influenți artiști care au existat vreodată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here