Obie a lansat două melodii în acelaşi timp, „Hot“ și „Take a while“

După o perioadă în care a avut numeroase colaborări cu artiști români, timp în care și-a pregătit propriul său portofoliu, Obie, artistul nigerian care reușește să echilibreze muzica și medicina cu deosebită determinare și o pasiune de neoprit, a ales să își facă debutul oficial printr-o dublă lansare incendiară.

Obie“Hot” este piesa care dă tonul acestei noi aventuri, aducând ritmul și adrenalina în inimile fanilor și inspirând poftă de viață. Piesa a fost scrisă, compusă și produsă de OBIE, instrumentalul a fost realizat de către Vlad Apetroaiei, iar mix & master sunt semnate de talentatul producător, Răzvan Matache. Conceptul vizual al acestui single a fost creat în colaborare cu artistul Bogdan Mihai Radu care a realizat pictura iar fotografia este semnată de Aurel Șerban.

“Take a while” aduce o notă excentrică, puțin scandaloasă chiar și duce adrenalina la următorul nivel. Este acea piesă care înseninează diminețile și oferă energie pozitivă pentru întreaga zi. Asemeni piesei HOT, Take a while a fost scrisă, compusă și produsă de OBIE, iar instrumentalul a fost realizat de Vlad Apetroaiei, împreună cu OBIE. Mix & Master îi aparțin lui Răzvan Matache iar fotografia lui Aurel Șerban și Cătălin Munteanu, Airman Productions.

Caracterul liber și nealterat al celor două single-uri a fost influențat de experiența sa controversată de a scrie piese pentru alți artiști, pentru o lungă perioadă de timp. “Am decis să nu mai fac niciun compromis. Aleg să ofer fanilor mei muzică extraordinară, indiferent de tendințe, aspectul comercial sau interese financiare. Acesta este doar începutul, acum am pornit pe un nou drum iar aceste piese sunt dedicate celor cărora le place muzica mea”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here