duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINIPink Floyd a publicat o primă piesă de pe albumul „The Endless...

Pink Floyd a publicat o primă piesă de pe albumul „The Endless River“, intitulată „Louder than Words“

„Louder than Words”, noua piesă semnată Pink Floyd, a putut fi ascultată pentru prima dată la radio în cadrul emisiunii lui Chris Evans de la BBC Radio 2.

Pink Floyd

Piesa a luat fiinţă în 1993, în perioada înregistrărilor lui David Gilmour, Rick Wright şi Nick Mason pentru albumul „The Division Bell”, iar versurile îi aparţin lui Polly Samson.

David Gilmour a declarat: „Muzica din ‘Louder Than Words’ datează din perioada ultimelor sesiuni de înregistrare, când noi trei cântam împreună pe ambarcaţiunea Astoria, iar clapele lui Rick îmi relevă acum faptul că nu preţuim ceea ce avem decât după ce l-am pierdut. Când am început albumul, am rugat-o pe Polly să scrie versurile. Ea a simţit că ceea ce îi cântăm eu nu avea nevoie de cuvinte. În final, a scris doar piesa aceasta care exprimă frumos, cred eu, modul în care noi trei, eu, Nick şi Rick avem ceva special atunci când cântăm împreună, ceva magic, mai răsunător decât cuvintele.”

„The Endless River”, noul album Pink Floyd, se lansează pe 10 noiembrie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.