Rilan a lansat, alături de Naz Tokio, videoclipul melodiei „Blindfolds“

Rilan, cunoscutul cântăreţ american, dar şi actorul delicios Warbler din celebrul serial „Glee“, a lansat oficial în România noul său single alături de Naz Tokio, „Blindfolds“.

RilanNaz Tokio nu este străină pieţei din România, artista a colaborat cu DJ Andi pe „Trouble“, piesă care a răsunat pe scena Liberty Parade şi în cluburile din ţară, dar şi cu Lora pe „Fire up“, piesă ce beneficiază de un videoclip filmat în Statele Unite de către Edward Aninaru .

„Lucrez cu Naz de mai bine de doi ani, scriem împreună atât pentru proiectul meu, cât şi pentru alţi artişti. Am vrut să facem un duet în care să putem combina stilurile noastre diferite coerent, dar artistic. Aşa am ajuns să compunem ‘Blindfolds’, iar Dallas Austin şi Cory Enemy au lucrat împreună la producţia piesei. Filmarea clipului s-a dovedit a fi o experienţă magică. Am aterizat împreună într-un punct comun: cultura japoneză. Aşa am ajuns să punem pe foaie scenă cu scenă, până la ultimul detaliu şi am decis să lucrăm cu Jensen Noen, un regizor care ne-a înţeles perfect estetica ce ne-o doream. ‘Blindfolds’ este despre singurătate. Este despre a fi uitat de către persoana pe care o iubeşti şi despre momentul în care îţi dai seama că nu poţi trece peste, pentru că îi vezi faţa în oricine întâlneşti şi atunci îţi dai seama că , până şi în mulţime, tot singur te simţi“, a spus Rilan.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here