Sia dezvaluie cea mai recenta melodie a sa – “Original”

Cantareata de origine australiana a lansat, pe data de 9 ianuarie, o noua melodie, intitulata “Original”, care face parte din coloana sonora a viitorului film “Dolittle”

Inceputul lui 2020 aduce un frumos cadou muzical din partea celebrei artiste de 44 ani, pe numele intreg Sia Kate Isobelle Furler. La aproape doi ani de la ultimul album solo (Everyday is Christmas, din 2018), fascinanta artista cu zeci de premii muzicale la activ si 9 nominalizari la Grammy, lanseaza o noua melodie, intitulata “Original”.

Artista a prezentat piesa pe conturile de pe retelele de socializare.

Refrenul spune totul, vorbind despre importanta de a ramane originali in tot ce facem: “And I won’t waste my life being typical. Imma be original, even when it’s difficult/ And I won’t change myself when they tell me. No, Imma be original”

Piesa face parte de pe coloana sonora a filmului “Dollitle”, care va aparea in cinematografe pe 17 ianuarie. Povestea il are ca protagonist pe Robert Downey Jr. care interpreteaza rolul unui excentric doctor veterinar care porneste intr-o calatorie plina de aventuri, impreuna cu o companie de simpatice animale exotice. In alte roluri ii regasim pe Tom Holland, Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen. Filmul se anunta o feerie cinematografica plina de aventura si umor.

 

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here