Sickotoy și Ilkay Sencan lansează vizualul piesei “Dum Dum” – energie maxima & cyber-punk

Cu o vastă experiență în muzică și programare, Sickotoy este unul dintre cei mai în vogă producători ai momentului. „Melodia <<Dum Dum>> te poartă prin mai multe stări, începe ca o poveste sentimentală, dar ajunge într-o zonă de club și energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar și lui Ilkay Sencan”, spune Sickotoy.

Sickotoy și Illkay s-au cunoscut într-o tabără de creație muzicală din Dubai, la care au participat și artiști precum Arash și Basshunter.: „Am avut o conexiune foarte puternică pe plan muzical și ne-am propus de atunci că vom face o piesă împreună.”, își amintește Sickotoy.

„Îmi place mult să lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recentă colaborare a noastră a dat naștere piesei <<Dum Dum>>, alături de Minelli, o artistă pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovând astfel peisajul muzical românesc printr-o imagine demnă de filmele SF. Sickotoy își amintește despre cum s-a născut povestea clipului: „Ideea a apărut într-un brainstorming dintre mine și echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc.”

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ și producători din Turcia, cu expunere internațională. „De la primele acorduri și de la prima linie pe care a cântat-o Minelli, ne-am dat seama că piesa are un potențial foarte mare și poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

Cele mai recente piese lansate de Sickotoy au ajuns în topurile radiourilor mainstream din România și străinătate: „Addicted” feat. Minelli și „You don’t love me” feat. Roxen, acumulând peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Ne-am dorit foarte mult să facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical românesc!” – au declarat producatorii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here