Supermodelul Heidi Klum lansează noul ei single produs de Tiësto

Heidi Klum a străbătut numeroase căi în lunga ei carieră, marcându-și prezența ca supermodel, femeie de afaceri, designer de modă, prezentatoare și producătoare a unor emisiuni de succes precum „Germany’s Next Topmodel,” „Project Runway,” și „America’s Got Talent” în industria modei, frumuseții și tehnologiei timp de mulți ani. În plus, ea demonstrează încă o dată, alături de noua sa piesă, „Sunglasses At Night,” că întotdeauna are energia de a cânta și dansa.

Single-ul, lansat de Warner Music Central Europe, este și piesa principală pentru viitorul sezon al emisiunii „Germany’s Next Topmodel” și este produs de Tiësto. DJ-ul, producătorul de muzică și câștigătorul premiului Grammy din Olanda a adus o actualizare electronică și dansabilă piesei New Wave din 1983 a lui Corey Hart, ideală ca muzică de fundal pentru podium și pentru cei care doresc să danseze cu ochelarii de soare, în special noaptea.

„Reflectam asupra acelui moment din mijlocul nopții, de la o petrecere, când stai treaz prea mult, machiajul îți alunecă, ești transpirat și cu privirea încrucișată, iar tot ce îți dorești sunt niște ochelari de soare”, spune Heidi Klum. „Această scenă m-a adus cu gândul la hit-ul iconic din anii ’80, ‘Sunglasses at Night’ al lui Corey Hart. Sunt extrem de entuziasmată că am avut oportunitatea să remixez și să reînregistrez această piesă alături de eroul meu EDM, Tiësto. Ce onoare!”

„Heidi este o prietenă minunată, așa că a fost natural să lucrăm împreună la această piesă! Ne-am distrat atunci când ne-a împărtășit ideea de a reinterpreta hitul original din anii ’80 și am vrut să o ajutăm cu producția! Ador cum a ieșit piesa și sunt extrem de entuziasmat pentru ea și această lansare.” – declara Tiësto

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here