Swedish House Mafia, Skrillex, The Chemical Brothers sunt printre artistii prezenti pe coloana sonora oficiala a jocului F1 2023

Swedish House Mafia, Skrillex, The Chemical Brothers, Tiesto și multi alti creatori de muzica si-au adus contributia la coloana sonoră oficială a jocului „F1 23”.

Playlist-ul e dominat de muzică electronică si a adunat 35 de artiști globali din 16 țări.

Steve Schnur, președintele departamentului responsabil de muzica de la Electronic Arts, a declarat: „F1 23 reprezinta mai mult decât o experiență de curse remarcabilă. Muzica jocului este concepută pentru a reflecta și a spori stilul unic și energia dupa care tânjesc fanii Formulei 1. Prin lansarea impreuna cu un nou single de la Swedish House Mafia și sprijinul entuziast oferit de Spotify, aceasta coloană sonoră e alimentată de cea mai bună muzică a anului, condusă de cei mai buni artiști noi și inovatori ai genului și definită de angajamentul continuu al EA față de leadership cultural.”

Swedish House Mafia, care a dezvăluit luna trecută single-ul principal „See The Light”, au declarat: „Suntem extrem de încântați să fim purtatorii de stindard de la coloana sonoră F1 23 cu „See The Light”, prima melodie din următorul nostru capitol. Istoria și moștenirea curselor de Formula 1 a fost întotdeauna o pasiune a noastră, așa că parteneriatul dintre muzica noastra si această cultură nu se poate simți mai bine!”

Jocul oficial pentru Campionatul Mondial de Formula 1 se lansează pe 16 iunie pentru PlayStation5, Xbox Series X|S, PlayStation4, Xbox One și PC (prin EA App,) Epic Games Store și Steam. Jucătorii care precomandă ediția Champions (exclusiv digital) vor primi trei zile de early-access pe 13 iunie.

Toate piesele sunt disponibile pe F1 23 Playlist Spotify

(sursa: music-news.com)

Citeste si despre:

Olivia Rodrigo a lansat albumul "GUTS"
Timmy Trumpet face echipă cu Scooter pentru "For Those About To Rave"
Dogstar, trupa lui Keanu Reeves, va lansa primul album din ultimii 23 de ani
Olivia Rodrigo a lansat single-ul "Vampire"

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here