The Knocks şi Absofacto au lansat videoclipul piesei „Trouble“

The Knocks şi-au definit stilul muzical pentru anul 2017 şi lansează noul single “Trouble”, feat Absofacto, iar videoclipul prezintă o poveste fantastică despre o prietenie intergalactică.

The KnocksDespre single, trupa declară: “În timp ce lucram asupra versurilor piesei ne-am creat imaginea în care un extraterestru le cântă unui copil sau unei persoane care avea nevoie de ele, ca un înger păzitor, un înger mai neobişnuit. După, ne-am întâlnit cu directorul Kevin Eis şi ne-am pus de acord asupra direcţiei, iar rezultatul ne bucură pe toţi în egală măsură”.

“Videoclipul surprinde perfect sentimentul transmis de piesă, o stare de veselie care îşi face curaj să înfrunte întunericul şi să-şi facă loc spre suprafaţă. Conceptul acestui videoclip este strâns legat de subiectul diferitelor fobii, dar şi a stereotipurilor care le însoţesc. Ben şi eu ne doream un clip controversat care să alimenteze discuţii, în contextul situaţiei actuale din ţară în care mulţi simt că îşi pierd raţiunea”, spune Absofacto, artistul cu care trupa a colaborat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here